Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωση για το Νέο Διευρυμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Καλή αρχή στη νέα σχολική μας χρονιά!

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας έχει επιλεγεί για το νέο πιλοτικό πρόγραμμα Διευρυμένου Ωραρίου για τη σχολική χρονιά 2022-23.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό του σχολικού μας έτους, θα πρέπει να δηλωθεί στη Διεύθυνση  Π.Ε. Β΄ Αθήνας μέχρι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 ο αριθμός μαθητών/ τριών, που πρόκειται να φοιτήσουν στο προαιρετικό Διευρυμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα που θα λειτουργήσει 16:00 έως 17:30.


Παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες, οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση στο ολοήμερο πρόγραμμα και επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους τώρα  στο  νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, να υποβάλλουν από σήμερα 01/09/2022 έως και την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου ΥΠΟΓΕΓΓΡΑΜΕΝΗ Υπεύθυνη Δήλωση ενδιαφέροντος για τη φοίτηση των παιδιών στο Διευρυμένο Ολοήμερο Σχολείο .

Η παραμονή  των μαθητών /τριών που θα επιλέξουν το Ολοήμερο Διευρυμένο Πρόγραμμα, θα είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθημερινά έως τις 17:30 μμ. 

Όσοι γονείς έχουν δηλώσει ήδη τη συμμετοχή των παιδιών τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δε χρειάζεται να αποστείλουν νέα  δήλωση, εφόσον δεν επιθυμούν την παραμονή των παιδιών τους στο σχολείο έως τις 17:30.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία των μαθητικών ομίλων είναι η συμμετοχή ΔΕΚΑ (10) μαθητών/τριών.  Διαφορετικά ο όμιλος ΔΕΝ θα δημιουργηθεί.

Αυτές τις ώρες ΔΕΝ προβλέπεται μελέτη μαθημάτων. Θα δημιουργηθούν Σχολικοί Μαθητικοί Όμιλοι και θα ενημερωθείτε με νέα μας ανακοίνωση.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών λαμβάνει χώρα  ή στις 15:50 μετά το πέρας της δεύτερης διδακτικής  ώρας της 2ης ζώνης, ή στις 17:30  με τη λήξη του προγράμματος.

Ειδικά για φέτος 2022-23  δύναται η αποχώρηση και στις 14:55 μετά το πέρας της πρώτης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης.

Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες, θα δοθούν εφόσον επιλέξετε το Διευρυμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης θα το προωθήσετε συμπληρωμένο στο mail του σχολείου: holargou1@gmail.com

 

Παρατηρήσεις - επισημάνσεις

1. Η Δήλωση συμπληρώνεται και αποστέλλεται στο mail holargou1@gmail.com  το αργότερο  ως και την  Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και μόνο από  τους γονείς των μαθητών/τριών που επιθυμούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους και την 3η Ζώνη (15.55- 17.30) και να αποχωρούν στις 17:30 μ.μ

2. Όσοι γονείς έχουν δηλώσει ήδη (στο τέλος της περσινής χρονιάς) τη συμμετοχή των παιδιών τους στο ολοήμερο πρόγραμμα δεν χρειάζεται να αποστείλουν νέα δήλωση εφόσον δεν επιθυμούν την παραμονή των παιδιών τους έως στις 17:30 .

3. Τέλος, όσοι γονείς δεν έχουν κάνει αίτηση συμμετοχής των παιδιών τους στο ολοήμερο πρόγραμμα και επιθυμούν να κάνουν τώρα στο νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, οι αίτησή τους θα γίνει δεκτή.

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Αναστασία Τζήκα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου