Τρίτη 5 Μαΐου 2015

«Let’s do it Greece” - Ημέρα Εθελοντισμού

Με αρκετά μεγἀλη επιτυχία έγινε την Κυριακή που μας πέρασε  ο εθελοντικός καθαρισμός στο άλσος του Χολαργού. Μεταξύ άλλων βοήθησαν μαθητές και γονείς του σχολείου μας, καθώς και μέλη του συλλόγου γονέων.
Παρακάτω σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου του Δήμου,
 καθώς και ρεπορτάζ των τοπικών sites.
 
 
 
 
 

Συμμετοχή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στην εθελοντική δράση «Lets do it Greece
Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών μαθητών, γονιών, προσκόπων, κατοίκων της πόλης και...της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού στην πανελλαδική εθελοντική δράση “Let’s do it Greece”, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από αυτή τη δράση ήταν η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών μέσω του εθελοντισμού.
Στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου οι εθελοντές καθάρισαν μέρος του μεγάλου πάρκου Παπάγου και στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού το άλσος έναντι του Δημαρχείου.
Η δράση συντονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Θανάση Αυγουρόπουλο, με τη συμμετοχή και την επίβλεψη του προσωπικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Έντονη ήταν η παρουσία της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού, που σύσσωμη βρέθηκε στους χώρους, συμμετέχοντας και καθοδηγώντας τους υπόλοιπους εθελοντές.


Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και ευχαριστεί όλους όσους έκαναν πράξη την αγάπη για το τόπο τους. Όσους “αφιέρωσαν” την Κυριακή τους στον καθαρισμό των πάρκων, προβάλλοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου