Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Πρόγραμμα για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

 Παρασκευή 22 - 3 - 2024

 

·    Όλοι/ες  οι μαθητές-τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις  8:00 - 8:15. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

·   Η Ε΄ τάξη, παρουσία των γονέων τους, θα παρουσιάσει την επίσημη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Οι μαθητές της Ε΄ θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους μετά το τέλος της γιορτής.

·      Οι εκδηλώσεις για τα υπόλοιπα τμήματα θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

Θα αποχωρήσουν στις 09:40, με ευθύνη των γονέων τους.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.

·     Στις 11.30 η σημαιοφόρος, ο ταμπελοφόρος, οι παραστάτες/τριες και οι υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνων της 2ης περιόδου θα προσέλθουν στο σχολείο με τη στολή της παρέλασης και θα μεταβούν στο Ηρώο της οδού Περικλέους, για να παραστούν στην κατάθεση στεφάνου, συνοδευόμενοι-ες από τη Διευθύντρια και τις Υποδιευθύντριες του σχολείου.

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024

·         Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες/τριες και ο ταμπελοφόρος θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού στις 10:15 όπου, συνοδευόμενοι/νες από τις εκπαιδευτικούς  Μαρτάκη Φωτεινή και Κεκάκη Ιωάννα, θα παραστούν στη Δοξολογία.

·         Μετά τη Δοξολογία θα μεταβούν στον χώρο του σχολείου.

·         Οι μαθητές/τριες  των Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση θα προσέλθουν στο σχολείο ώρα 11:00  από την οδό Βεντούρη.

·          Όλοι οι μαθητές/τριες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση συνοδευόμενοι/ες από τις εκπ/κούς κα Φουστέρη Ανδριάνα και κα Κωτούλα Ναυσικά, θα μεταβούν στην οδό 25ης Μαρτίου (χώρος παρέλασης) στις 11:15.

**Μετά την παρέλαση οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν από την οδό Βεντούρη με ευθύνη των γονέων τους.

Από τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

20:00    Θεατρική Παράσταση «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», του Θανάση Σκρουμπέλου, με τον Θοδωρή Προκοπίου. Σκηνοθεσία, Νίκος Βερλέκης.

 Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’ -  Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, κτίριο Δημάρχου «Χαράλαμπου Σκούρτη» Λ. Περικλέους 55.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024           

10:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Νηπιαγωγεία των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού.  

11:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους μαθητές των Σχολείων των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού και Τοπικούς Συλλόγους.   

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

17:00     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

07:00     Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

 

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Σοφία Μαραβέλλια, Δ/ντρια 2ου Γυμνασίου Χολαργού.

 

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, παρουσία εκπροσώπου του Δημάρχου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Βσιλική Βασιλοπούλου, Φιλόλογο του 1ου Λυκείου Παπάγου.

 

11:15     Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων των Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού.

 

11:45     Παρελάσεις των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, του Λυκείου των Ελληνίδων, των Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων, των Οδηγών και της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., στην οδό Εθνικής Αμύνης για την Κοινότητα Παπάγου και στην οδό 25ης Μαρτίου & Λ. Περικλέους για την Κοινότητα Χολαργού.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

11:00      Επετειακή Εκδήλωση Πνευματικής Εστίας Παπάγου «Το χρονικό της Ελληνικής Επανάστασης». Ομιλητής κ. Ιωάννης Κρασσάς, Αντιστράτηγος ε.α.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου.

Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Μαέστρος Σταύρος Μπερής, πιάνο Πόπη Μάλφα.

Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’ -  Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, κτίριο Δημάρχου «Χαράλαμπου Σκούρτη» Λ. Περικλέους 55.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου