Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Ανακοίνωση

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

 

1.      Η επίδοση βαθμολογίας του Α΄ Τριμήνου και η ενημερωτική συνάντηση των γονέων/κηδεμόνων με τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/12/2023 στις 16:00΄, στην αίθουσα διδασκαλίας του κάθε τμήματος. Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα ενημερώνουν στο Γραφείο Διδασκόντων του σχολείου και στην αίθουσα της Τραπεζαρίας.

 

2.      Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Ενίσχυση και βελτίωση σχέσεων Σχολείου - Οικογένειας» που αναπτύσσει το σχολείο, η Διευθύντρια Δρ Μαρία Δημακοπούλου και οι εκπαιδευτικοί/ μέλη της ομάδας κ. Ψύρρα Μαρία, κ. Σακκά Δανάη, κ. Κεκάκη Ιωάννα, κ. Ασλανίδου Τιτίκα και κ. Στεργίου Ανδρονίκη, για την επίτευξη της ανάπτυξης διαύλων επικοινωνίας και την υποστήριξη και ενίσχυση της συνεργασίας σχολείου – οικογένειας, μέσα από συστηματική και ουσιαστική επικοινωνία για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, διαμόρφωσαν μία ποσοτική έρευνα με χρήση ερωτηματολογίου.

Παρακαλείσθε να συμμετάσχετε στην έρευνα συμπληρώνοντας με ειλικρίνεια, ένα ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, το οποίο θα σας επιδοθεί από τον/την εκπαιδευτικό του τμήματος του παιδιού σας, την ίδια μέρα (19/12/23).

Αφού το συμπληρώσετε, θα το τοποθετήσετε σε ένα χάρτινο κιβώτιο που θα βρίσκεται έξω από το γραφείο της Δ/νσης του σχολείου.  

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα σας κοινοποιηθούν σε ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί  το Μάρτιο του 2024. Πιστεύουμε πως η ανάλυσή τους θα βοηθήσει ώστε η σχολική μας μονάδα να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για τους/τις μαθητές/-τριές της.

 

 

Από την Διεύθυνση

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου