Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ενημέρωση - Ανακοίνωση


                                                                                       Χολαργός 24-4-2020

Αγαπητοί γονείς,                                                     
Καλημέρα  σας!

Αρχικά θέλω  να σας ευχαριστήσω θερμά για τη στήριξη και τη βοήθειά σας στην παραλαβή των μαθημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail, που έστελναν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου στα παιδιά μας όλο αυτό το διάστημα. Οι μέρες και για μας τους εκπαιδευτικούς ήταν και είναι δύσκολες, στην προσπάθειά μας, έστω και από μακριά, να σταθούμε στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών  μας.
 Με την πολύτιμη βοήθεια  του/της καθενός/καθεμιάς  εκπαιδευτικού ξεχωριστά, δουλεύοντας ατέλειωτες ώρες, μπροστά σε μια οθόνη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της ηλεκτρονικής μας τάξης, η-τάξη (eclass.sch.gr).
Από  Δευτέρα 27/4/2020 το σχολείο μας ξεκινά την ασύγχρονη διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου η-τάξη (eclass.sch.gr).
 Έχει αναρτηθεί  αναλυτικός  οδηγός  για την εγγραφή και τη χρήση της πλατφόρμας και σας παρακαλούμε να φροντίσετε άμεσα για την εγγραφή των μαθητών/τριών  στα ηλεκτρονικά τους μαθήματα.
 Οι μαθητές/τριες  θα πρέπει να γραφτούν σε όλα τα μαθήματα της τάξης τους καθώς και στα μαθήματα των ειδικοτήτων.
Το υλικό για τα μαθήματα που λαμβάνατε έως τώρα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα το βρίσκουν πλέον οι μαθητές και οι μαθήτριες οργανωμένο στις ψηφιακές τάξεις.
και συνεχώς θα προσπαθούμε για το καλύτερο…
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.
Εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά.                      
Η Διευθύντρια του Σχολείου
Αναστασία Τζήκα

Για τη σύγχρονη διδασκαλία θα αναρτηθεί πρόγραμμα προς ενημέρωσή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου