Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

«Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» SID 2020

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, με κεντρική εκδήλωση στην αίθουσα Ζακλίν Ντε Ρομιγί του Υπουργείου στην οποία συμμετείχαν περίπου 800 άτομα – αρχές, εμπλεκόμενοι φορείς, εκπαιδευτικοί και πολλοί μαθητές, γιορτάστηκε και φέτος για 17η συνεχόμενη χρονιά, η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2020, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. 



Η ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προσφέρει την ευκαιρία να αναδειχθούν οι θετικές χρήσεις της τεχνολογίας και να διερευνηθεί ο ρόλος που όλοι διαδραματίζουμε συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης και ασφαλέστερης διαδικτυακής κοινότητας.


Την εκδήλωση παρακολούθησε αντιπροσωπεία του σχολείου μας, το οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη και τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών στην ασφαλή πλοήγησή τους στον ψηφιακό κόσμο. 


Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» και σε αυτή τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος των ενηλίκων, εκπαιδευτικών και γονέων, στη θωράκιση των ίδιων αλλά και των παιδιών απέναντι στους κινδύνους του διαδικτύου με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των μέτρων ασφαλούς πλοήγησης στη μαγεία του ψηφιακού κόσμου.  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου