Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πρόγραμμα για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821


Ανακοίνωση/Ενημέρωση
Πρόγραμμα για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/03/2018 :
1.       Θα πραγματοποιηθεί γιορτή  από τους μαθητές της  Ε’ τάξης του σχολείου, ώρα 10:00 π.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων.
Όλοι οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι στην γιορτή!
2.       Όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις  10:00 π.μ και θα αποχωρήσουν στις 11:15 π.μ, με ευθύνη των γονέων τους.
3.       Η  σημαιοφόρος, ο ι παραστάτες και οι υπεύθυνοι καταθέτες στεφάνων θα προσέλθουν με τη στολή της παρέλασης.
4.        Στις 11.30 π.μ η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνων της 2ης περιόδου, θα μεταβούν στο Ηρώον της οδού Περικλέους, για να παραστούν στην κατάθεση στεφάνου, συνοδευόμενοι από τoν κ.  Γώγο Κώστα
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/03/2018
1.       Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού στις 10:15  π.μ. Συνοδευόμενοι από την κα Τζήκα Αναστασία και τον κο Γώγο Κώστα, θα παραστούν στη Δοξολογία.
2.       Μετά τη Δοξολογία και παρουσία των προαναφερθέντων εκπ/κών θα μεταβούν στο χώρο του σχολείου.
3.       Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση θα προσέλθουν στο σχολείο ώρα 11:00 π.μ από την οδό Βεντούρη.
4.        Όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση συνοδευόμενοι από τους εκπ/κούς : Ανδρεόπουλο Ανδρέα,  Γώγο  Κώστα, θα μεταβούν στην οδό 25ης Μαρτίου (χώρος παρέλασης) στις 11:15’π.μ.

**Μετά την παρέλαση οι μαθητές θα αποχωρήσουν από την οδό Βεντούρη με ευθύνη των γονέων τους.
                                                                                  Από την Διεύθυνση                                                                                           και τον Σύλλογο Διδασκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου