Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων / Εκλογές

Αγαπητοί γονείς,

Η θητεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και των εκπροσώπων του Συλλόγου μας έληξε. Η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων και εκπροσώπων του Συλλόγου (στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παπάγου-Χολαργού και στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας) ορίστηκε από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 12ης Οκτωβρίου 2016 για την 25η Οκτωβρίου 2016.Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη τόσο για την εκπροσώπηση του Συλλόγου στα θεσμικά όργανα όσο και για την αποφυγή επαναληπτικής ψηφοφορίας! Η κάλπη θα στηθεί στο προαύλιο του σχολείου δίπλα από το κυλικείο. Ώρες ψηφοφορίας: το πρωί από 8:00 έως 9:00 και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από 13:15 έως 16:15. Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή κάποιο άλλο έγγραφο με φωτογραφία που θα πιστοποιεί την ταυτότητά τους (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.).

Καλείσθε, όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε, να υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας για τα ανωτέρω θεσμικά όργανα που αγωνίζονται για τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους και, με γνώμονα το καλύτερο γι’ αυτά, προσφέρουν, διεκδικούν, συζητούν, συνεργάζονται με άλλους φορείς και θεσμικά πρόσωπα και οργανώνουν εκδηλώσεις και δράσεις που είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ αναγκαίες. Σας υπενθυμίζουμε ότι αμφότεροι οι γονείς καθώς και οι τυχόν επίτροποι των μαθητών έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 εγγράφως στο e-mail του προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής (atoikonomou@yahoo.gr). Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να αναφέρονται οι θέσεις για τις οποίες δηλώνεται η υποψηφιότητα.

Ανακοινώσεις και ενημερώσεις μπορείτε επίσης να βλέπετε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου http://syllogos1.blogspot.gr/, στην ιστοσελίδα του Σxολείου http://1holargou.blogspot.gr/ και στην ομάδα του facebook («ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ»), στην οποία μπορείτε να γίνετε όλοι μέλη και να μοιράζεστε πληροφορίες, ιδέες και προβληματισμούς.

Η Εφορευτική Επιτροπή
Οικονόμου Αναστάσιος (Πρόεδρος)

Λέκκα Μαρία (Γραμματέας)

Ρεντούμη Παρασκευή (Μέλος)

Ασβεστοπούλου Νατάσα (Αναπληρωματικό Μέλος)

Χαραλαμποπούλου Ματίνα (Αναπληρωματικό Μέλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου