Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Χολαργός, 19 Οκτωβρίου 2014 

Αγαπητοί γονείς, 
      Η θητεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και των εκπροσώπων του Συλλόγου μας έληξε.
         Η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων και εκπροσώπων του Συλλόγου (στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παπάγου-Χολαργού και στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας) ορίστηκε από την Γενική Συνέλευση της 15ης Οκτωβρίου 2014 για την 29η Οκτωβρίου 2014. 

        Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη τόσο για την εκπροσώπηση του Συλλόγου στα θεσμικά όργανα όσο και για την αποφυγή επαναληπτικής ψηφοφορίας! 

        Η κάλπη θα στηθεί στο προαύλιο του σχολείου δίπλα από το κυλικείο. Ώρες ψηφοφορίας: το πρωί 7:45 έως 8:45 και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας 13:45 έως 16:30. 

        Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή κάποιο άλλο έγγραφο με φωτογραφία που θα πιστοποιεί την ταυτότητά τους (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.). 

         Καλείσθε, όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε, να υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας για τα ανωτέρω θεσμικά όργανα που αγωνίζονται για τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους και, με γνώμονα το καλύτερο γι’ αυτά, προσφέρουν, διεκδικούν, συζητούν, συνεργάζονται με άλλους φορείς και θεσμικά πρόσωπα και οργανώνουν εκδηλώσεις και δράσεις που είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ αναγκαίες. 

         Σας υπενθυμίζουμε ότι αμφότεροι οι γονείς καθώς και οι τυχόν επίτροποι των μαθητών έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως και τις 23 Οκτωβρίου 2014 εγγράφως στα e-mail των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, δηλαδή στα: antzakis.konstantinos@gmail.com atoikonomou@yahoo.gr vredoumi@yahoo.gr deshara11@gmail.com lakakivasia@yahoo.gr 

          Παρακαλούνται όσοι γονείς δήλωσαν ήδη την υποψηφιότητά τους για το Δ.Σ. κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση να μας διευκρινίσουν εγγράφως εάν ενδιαφέρονται και για τις θέσεις των εκπροσώπων του Συλλόγου. 

          Ανακοινώσεις και ενημερώσεις μπορείτε επίσης να βλέπετε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου http://syllogos1.blogspot.gr/ στην ιστοσελίδα του Σxολείου http://1holargou.blogspot.gr/ και στην ομάδα του facebook («ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ»), στην οποία μπορείτε να γίνετε όλοι μέλη και να μοιράζεστε πληροφορίες, ιδέες και προβληματισμούς. 

           Η Εφορευτική Επιτροπή Οικονόμου Αναστάσιος (Πρόεδρος) Ρεντούμη Παρασκευή (Γραμματέας) Λακάκη Βασιλική (Μέλος) Αντζάκης Κων/νος (Αναπληρωματικό Μέλος) Χαραλαμπίδη Δέσποινα (Αναπληρωματικό Μέλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου