Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Γιορτή αποφοίτηση Στ' τάξης

 Αγαπητοί γονείς 

























Σας ενημερώνουμε ότι η Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου είναι κλιματιζόμενη.
Παρακαλούμε τα παιδιά να βρίσκονται στην Αίθουσα στις 6:30μ.μ. (είσοδος από οδό Βεντούρη) για την προετοιμασίας τους.  
                                               
                                  Από τη Διεύθυνση του σχολείου  


Νέα Ανακοίνωση

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Σε συνέχεια των τελευταίων δελτίων καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με απόφαση του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου, αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Παπάγου και Χολαργού), την Πέμπτη 13 Ιουνίου  2024, λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

https://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/13443-anastelletai-i-ekpaideftiki-leitourgia-ton-sxoleion-protovathmias-ekpaidefsis-tou-dimou-tin-pempti-13-iouniou-2024.html 

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

    1.  Η επίδοση βαθμολογίας του Γ΄ Τριμήνου 2023-24 και των τίτλων προόδου των μαθητών/-τριών του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/6/2024 από 8.15 έως 9.40 π.μ., στην αίθουσα διδασκαλίας του κάθε τμήματος.

    2. Με απόφαση του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου, αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Παπάγου και Χολαργού), την Τετάρτη 12 Ιουνίου  2024, λόγω του επικείμενου καύσωνα. Η λειτουργία των σχολείων για τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση ανάλογα με τα μετεωρολογικά δελτία. Αναλυτικά εδώ.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Γιορτή λήξης Β' τάξης

 Την Τρίτη 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των τμημάτων της Β τάξης. Οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους χόρεψαν τις τέσσερις εποχές του Βιβάλντι!!! Η συγκίνηση ήταν μεγάλη!!! Ήταν όλοι υπέροχοι και το χάρηκαν με τηνψυχή τους! Την ίδια ημέρα τα παιδιά του τμήματος Β2 μαζί με τη δασκάλα τους (Ψύρρα Μαρία) πραγματοποίησαν έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Το πέρασμα των εποχών μέσα από την τέχνη". Η αυλή του σχολείου μας γέμισε με έργα τέχνης, χρώματα και πολλή αγάπη!!!