Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Γιορτινές δράσεις Δεκεμβρίου 2022

1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού

Προγραμματισμός

 ·         Συμμετοχή των μαθητριών/τών στη δράση «Make A Wish» (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος)

 

·         Συλλογή τροφίμων τα οποία  θα προσφερθούν στο « Παιδικό  Χωριό  SOS στη Βάρη»  και στον ξενώνα γυναικών «ΦΟΙΒΗ» . Κοινή δράση του Συλλόγου Διδασκόντων  με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού (Η συλλογή γίνεται από 1 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου).


 

·         Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 , προσφορά του 1ου Δημοτικού στην Εκδήλωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

·         Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, επίσκεψη της Ε΄ τάξης στο Ίδρυμα «Άγιος Στυλιανός»  και συμμετοχή των παιδιών σε κοινή Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση με τα παιδιά του Ιδρύματος. 

·          Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, και i ώρα 5:30  επίδοση βαθμολογίας μαθητριών/των και  ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων τους από τους/τις εκπαιδευτικούς.

·       Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α2 τάξης τραγουδούν τα  κάλαντα στη γειτονιά του Σχολείου μας.

·      Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, Χριστουγεννιάτικο Bazaar . Κοινή εκδήλωση του Συλλόγου Διδασκόντων  με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

·       Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου  εκκλησιασμός των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης.

·      Τρίτη 20 Δεκεμβρίου  εκκλησιασμός των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης.

·      Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης θα πουν τα κάλαντα στο Δήμαρχο του Δήμου Παπάγου Χολαργού στις 10:00 π.μ.


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου Σας Ευχόμαστε

Καλά Χριστούγεννα!!

Και Καλή Πρωτοχρονιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου