Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Πράξη Αγάπης

 ΧΟΛΑΡΓΟΣ  9-12-2021   
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δεκέμβριος! Μήνας χαράς! Μήνας αγάπης! Μήνας προσφοράς!

Ο μήνας των Χριστουγέννων!

Πράξη Αγάπης

Η περίοδος των Χριστουγέννων  είναι περίοδος αγάπης, προσφοράς  και αλληλοβοήθειας.

 Είναι όμορφο να νοιαζόμαστε τον διπλανό μας  και να μπορούμε να προσφέρουμε μία μικρή βοήθεια. Για τον καθένα από μας μπορεί να μην είναι τίποτα. Για κάποιον όμως που έχει  ανάγκη,  είναι πολλά. Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης σκεφτήκαμε, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας,  να ενισχύσουμε το  « ΠΑΙΔΙΚΟ  ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη »  συγκεντρώνοντας συγκεκριμένα είδη από τη Δευτέρα 13/12/2021 έως και την Τρίτη 20/12/2020.

 Τα είδη είναι: όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, μπισκότα, δημητριακά, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες  ντοματοχυμoύ, φρούτων, είδη υγιεινής, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, οδοντόπαστες, απορρυπαντικά ή δωροεπιταγές  από super market.

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στις εισόδους του σχολείου: από την οδό Σύρου και την οδό Περικλέους καθημερινά από τις 8:00  έως τις 8:30 και από τις 13:00 έως τις 13:30 καθώς και την Κυριακή 19-12-2021 από 11:00 π.μ έως 5:00 μ.μ..

Παρά  τις δύσκολες, περίεργες συνθήκες που ζούμε, είμαστε όλοι σε εγρήγορση και ετοιμότητα να συνεχίσουμε με δύναμη και κέφι για ένα σχολείο ζωντανό μέσα στην κοινωνία.

Από τον  Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δ.Σ. Χολαργού και

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δ.Σ. Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου