Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σεβαστοί γονείς αγαπημένα μας παιδιά
Το σχολείο και η πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία στην τάξη, το παιχνίδι στην αυλή και η σχέση, μαθητή/τριας – δασκάλου/ας, δεν αντικαθίσταται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Η κοινωνικοποίηση των μαθητών/τριών αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα.
Σε μια περίοδο, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση βοηθά να μη σβήσει η φλόγα της μάθησης και η παιδαγωγική αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της.
Αυτή την περίοδο μένουμε σπίτι για να μη λείψει κανείς από το ραντεβού στο σχολείο.
Δεν θα αργήσει!!!!!!!!!!
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΤΖΗΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


Ενημέρωση προς τους γονείς,
  1. Από 24/3/2020 ενεργοποιήσαμε την πλατφόρμα Υποστήριξης Εξ Αποστάσεως εκπαίδευσης του Σχολείου μας: https://supportdistance1ocholargou.weebly.com/
    την οποία και θα βελτιώνουμε συνεχώς. Εκεί αναρτάται το εκπαιδευτικό/παιδαγωγικό υλικό ανά τάξη καθημερινά προκειμένου να κρατήσουμε επαφή με τη γνώση και τους στόχους όλων των μαθημάτων με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο
    .   
  2. Για την εγγραφή των μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) ακολουθήστε τις οδηγίες της εγκυκλίου _ΕΞ_ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ_20_03_2020. Η εγγραφή στο ΠΣΔ μπορεί να γίνει μέχρι 30/3/2020 μετά από παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο. Ο Αριθμός Μητρώου Μαθητή/τριας για τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ βρίσκεται τυπωμένος στον Έλεγχο Προόδου Α’ Τριμήνου που έχετε λάβει. Για τις τάξεις Α’ και Β’ έχετε παραλάβει τον Αριθμό Μητρώου Μαθητή/τριας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Διεύθυνση του Σχολείου.
  3. Επειδή συνεχώς επικαιροποιούμε τα στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τους γονείς (email), παρακαλούμε να ενημερώνετε την Διεύθυνση του Σχολείου στο email: holargou1@gmail.com ή στο τηλέφωνο της Διευθύντριας για τυχόν αλλαγές που δεν γνωρίζουμε καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.
  4. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώνουμε συνεχώς από ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου