Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη της Ε΄τάξης στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ


Τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, τα παιδιά της Ε΄τάξης επισκέφθηκαν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ ΚΔΗΦ ΣΥΔ. Πρόκειται για ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο που φιλοξενεί και περιθάλπει άτομα με νοητική υστέρηση.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κωνσταντίνος Τίγκας, οι εργαζόμενοι και οι μαθητές επιφύλαξαν στα παιδιά μας μια θερμή υποδοχή. Αρχικά τα παιδιά της Ε΄τάξης τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια η χορωδία των μαθητών του Συνδέσμου ανταπέδωσε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

  

Έπειτα ο Άη Βασίλης του 1ου Δημοτικού Σχολείου πρόσφερε δώρα στους μαθητές του Συνδέσμου και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου πρόσφερε την πλακέτα του Συνδέσμου στη Διευθύντρια του Σχολείου μας, κ. Τζήκα.
Κατόπιν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας γνώρισαν τα "σκυλάκια ανάγνωσης". Πρόκειται για σκυλιά ειδικά εκπαιδευμένα στο να συνεργάζονται με τους μαθητές του Συνδέσμου ως φιλικοί ακροατές και να τους βοηθούν στην καλλιέργεια δεξιοτήτων ανάγνωσης .
          


Τέλος τα παιδιά μας απόλαυσαν γλυκά κεράσματα και επισκέφθηκαν το bazaar του Συνδέσμου, όπου βρήκαν τις δημιουργίες των μαθητών του.
    



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου