Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Πρόγραμμα για τον Εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940


    Χολαργός 21-10-2019
    1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού                
Ανακοίνωση/Ενημέρωση
Πρόγραμμα για τον Εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
Παρασκευή 25-10-2019 :  
1) Θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα με ερμηνεία τραγουδιών   από τους μαθητές/τριες της Ε΄και ΣΤ΄ τάξης του σχολείου, ώρα 9:00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων. Στον ίδιο χώρο θα ανακηρυχθούν οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες/τριες και οι καταθέτες/τριες στεφάνων.
2 ) Όλοι οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:30 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 10:00 π.μ, με ευθύνη των γονέων τους.
3) Οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες/τριες και οι υπεύθυνοι καταθέτες/τριες στεφάνων θα προσέλθουν με τη στολή της παρέλασης.
4) Στις 11.30 π.μ ο/η σημαιοφόρος, οι παραστάτες/τριες και οι υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνου της 1ης περιόδου, θα μεταβούν στο Ηρώον της οδού Περικλέους, για να παραστούν στην τελετή κατάθεσης, συνοδευόμενοι από τις κ. Δανιηλίδου Άννα και Ασπιώτου Μαρίνα.
ΔΕΥΤΕΡΑ  28-10-2017
1. Ο/Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες/τριες θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού στις 10:15΄  π.μ.. Συνοδευόμενοι από τις κ. Τζήκα Αναστασία και  Παναγοπούλου Ελένη, θα παραστούν στη Δοξολογία.
2. Μετά τη Δοξολογία και συνοδεία των  εκπ/κών θα μεταβούν στον χώρο του σχολείου.
3. Οι μαθητές/τριες  της Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση θα προσέλθουν στο σχολείο ώρα 11:00 π.μ. από την οδό Βεντούρη.
4. Όλοι οι μαθητές/τριες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση συνοδευόμενοι/ες από τους εκπ/κούς : Παπουτσή Πόπη,  Ορφανίδου Όλγα και Ανδρεόπουλο Ανδρέα, θα μεταβούν στην οδό 25ης Μαρτίου (χώρος παρέλασης) στις 11:15΄π.μ
**Μετά την παρέλαση οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν από την οδό Βεντούρη με ευθύνη των γονέων τους.
                                                                                               Από τη Διεύθυνση
 και τον Σύλλογο Διδασκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου